Het is geweldig als je een bouwproject ziet waardoor je je achter je hoofd moet krabben of verbaast bent over de creativiteit van een ander. Over de hele wereld maken mensen ongewone, originele en creatieve dingen van spoorbielzen. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

1. Kampvuurplaats
Je kunt spoorbielzen erg goed gebruiken voor het maken van een kampvuurplaats. De bielzen kun je inzetten voor het maken van zitjes. Erg mooi!

2. Als ondersteuning voor zwaar materiaal / caravans

Mensen gebruiken onze veelzijdige spoorbielzen voor veel verschillende doeleinden. Je kunt er iets van maken, maar je kunt ze ook gebruiken om bijvoorbeeld een caravan op te steunen.

3. Als afrastering voor een jeu de boules-baan

Oude bielzen lenen zich perfect voor het aanleggen van een jeu de boules-baan in de tuin. Een duurzame en voordelige oplossing!

4. Als versteviging voor een fietsenrek

Bielzen zijn een uitstekend materiaal voor het maken van een fietsenrek.

5. Als afrastering voor een rijbak

Veel maneges en paardenhouderijen gebruiken spoorbielzen als een rand om in het zand in de bak te houden of weides en bakken af te rasteren. Ze worden vaak vastgemaakt aan de onderkant van de schuttingpalen en gaan tientallen jaren mee. Spoorbielzen worden ook vaak gebruikt als springmateriaal.

6. Als wijnrek

Boor een paar gaten in je spoorbiels, zet hem horizontaal en je hebt je eigen wijnrek. Dit staat erg mooi in een klassiek interieur.