Weet je nog hoe je vroeger uren doorbracht in het speelhuisje in de tuin of in de boomhut? Kinderen zitten vandaag de dag al genoeg binnen, stimuleer ze buiten te spelen met hun eigen gave speelparadijs in de tuin!

Een speelparadijs gemaakt van spoorbielzen staat erg leuk in je tuin. Het is creatief en je kinderen zullen het fantastisch vinden. Daarnaast is het gebruiken van spoorbielzen hartstikke duurzaam en voordeliger dan het gebruik van nieuw hout. Wat dacht je van een boomhuis of een glijbaan?

Een speeltuin in de tuin met bielzen
Vandaag de dag zitten onze kinderen veel te veel binnen met een iPad of Playstation. Tijd om het buitenspelen te stimuleren! Hoe je dat het beste aan kunt pakken? Door ervoor te zorgen dat in jouw tuin het meest gave speeltoestel van de hele buurt staat. Dankzij bielzen maak je de mooiste schommel, boomhut of speelhut. En je bent niet de eerste die het doet, over de hele wereld gingen mensen je al voor.

Wees creatief!
Met gebruikte spoorbielzen kun je schuilplaatsen, kuilen, tunnels, glijbanen en schommels maken. Op Pinterest staan tal van voorbeelden van het gebruik van bielzen bij het aanleggen van een speeltuin.

Hoe gaaf zou het zijn om een boomhut in je tuin te hebben? Daar droomt toch ieder kind van? Een boomhut staat voor avontuur en fantasie, hoe oud je ook bent. Gebruik de bielzen als fundering voor je boomhut en kleed hem verder aan met gebruikt hout.

Natuurlijk hoef je hier geen hele grote tuin voor te hebben, één boom en flink wat creativiteit is genoeg. Kleed het boomhuis gezellig aan met kussens en maak een schommel van een oude autoband. Je kunt je speelplaats ook afscheiden met behulp van spoorbielzen of de bielzen gebruiken voor het maken van bankjes. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kijk hier voor wat inspiratie.

Laat je resultaat zien!
Gebruikte spoorbielzen zijn uitstekend geschikt voor het maken van spectaculaire speelplaatsen, hutten en klimrekken. Stuur vooral je resultaat op, wij vinden het super leuk om te zien wat jij met onze spoorbielzen hebt gedaan!

Spoorbielzen bestellen
Geïnspireerd geraakt? Ga deze zomer lekker aan de gang voor je kinderen. Wij bezorgen de spoorbielzen door heel Nederland aan huis. Je kunt ons bereiken op 0486 46 4161.