Gebruikte spoorbielzen zijn uiterst geschikt voor het maken van meubels in de tuin. Ze hebben een heerlijk authentieke uitstraling, wat je meubels wat extra karakter meegeeft. Wil je meubels maken van spoorbielzen? Dan hebben we een aantal tips.

De komende tijd zijn wij hard aan het werk om alle oude spoorbielzen te vervangen door betonnen exemplaren. Omdat het zonde is om de bielzen weg te gooien, zorgen we ervoor dat consumenten ze ook in hun bezit kunnen krijgen. Daarnaast vinden we het leuk om je vast wat inspiratie te geven, bijvoorbeeld meubels maken van bielzen.

Waar komen spoorbielzen eigenlijk vandaan?
Van oudsher werden spoorbielzen gemaakt van gecreosoteerd eikenhout. Ze werden gebruikt voor de hoofdbaan, maar ook voor rangeersporen. Omdat het hout behandeld is, gaat het erg lang mee. Je kunt er dus vanuit gaan dat ook je meubels van bielzen erg lang meegaan.

Een tafel maken van spoorbielzen
Natuurlijk hoort bij je stoelen ook een bijpassende tafel. Een mooie optie is spoorbielzen gebruiken als tafelpoten en een blad maken van planken, die je ook bij ons kunt bestellen.

Laat ons je resultaat zien!
Gebruikte spoorbielzen zijn uitstekend geschikt voor het maken van meubels. Of je nu een stoel wilt maken van spoorbielzen, een bankje of een bijpassende tafel: het kan allemaal. Stuur vooral je resultaat op, wij vinden het super leuk om te zien wat jij met onze spoorbielzen hebt gedaan!

Spoorbielzen bestellen
Geïnspireerd geraakt? Dit is het moment om aan de slag te gaan! Wij bezorgen de spoorbielzen door heel Nederland aan huis. Je kunt ons bereiken op 0486 46 4161.