Hadden we al gezegd dat de mogelijkheden met gebruikte bielzen eindeloos zijn? Vandaag hebben we weer een mooi idee voor je gevonden, namelijk het bouwen van een tuinpad of bruggen maken met bielzen. Hartstikke authentiek!

Gebruikte bielzen zijn uitstekend geschikt om randen en paden te maken. Ben je van plan om een pad te maken van je spoorbielzen, maar weet je nog niet zo goed hoe je het kunt aanpakken? We hebben wat inspiratie voor je verzameld. Bekijk enkele van deze fantasierijke en inventieve projecten met behulp van spoorbielzen. Of geef ons een seintje. We helpen je graag.

Bruggen maken met bielzen
Heb je een slootje in je tuin of wil je een vijver aanleggen met een bruggetje? Daarvoor zijn spoorbielzen perfect geschikt. Je kunt de bielzen gebruiken als loopoppervlak, wat erg stevig is. Gebruik twee bielzen in de lengte en leg de rest daar horizontaal tussenin, voor een stevig resultaat. Natuurlijk kun je ook spoorbielzen toevoegen als railing, om de brug nog veiliger te maken.

Een pad maken van spoorbielzen
Over de hele wereld gebruiken mensen bielzen om paden aan te leggen in de tuin. Je kunt de bielzen gebruiken om paden af te randen, maar je kunt ze ook ingraven om een soort trappad te maken.

Dus, geniet van deze website, doe wat inspiratie op en ga aan de gang. Laat ons vooral ook je voor en na-foto’s zien! We vinden het erg leuk om de transformatie te zien en we willen absoluut weten hoe het ging. Graag ontvangen we jouw succes en deel vooral ook de momenten dat het even niet zo goed ging. Daar kunnen anderen weer van leren.