Een speelparadijs maken van spoorbielzen

Een speelparadijs gemaakt van spoorbielzen geeft een hele nieuwe dimensie aan je tuin. Het staat creatief en je kinderen zullen het fantastisch vinden. Daarnaast is het gebruiken van spoorbielzen hartstikke duurzaam en voordeliger dan het gebruik van nieuw hout. Wat dacht je van een boomhuis of een glijbaan?

Een speelparadijs maken met gebruikte spoorbielzen

Vandaag de dag zitten onze kinderen veel te veel binnen met een iPad of Playstation. Tijd om het buitenspelen te bevorderen! Hoe je dat doet? Door ervoor te zorgen dat ze het beste speeltoestel van de hele buurt hebben natuurlijk! Met spoorbielzen kun je de meest coole boomhut, gaafste schommel of stoerste speelhut maken. Mensen over de hele wereld gingen je al voor.


Laat je fantasie de vrije loop

Nieuwe en gebruikte spoorbielzen zijn geweldige materialen om fantasierijke holen, schuilplaatsen, schommels en glijbanen te maken. Wil je een kinderspeelplaats maken buiten de spoorbielzen, maar weet je niet precies hoe? Bekijk een paar van deze fantasierijke en inventieve speelprojecten met behulp van spoorbielzen.

Een boomhuis maken met spoorbielzen

Wat dacht je van een boomhuis in je tuin? Dat is toch de ultieme jongensdroom. Een boomhuis ademt avontuur, zowel voor kinderen als volwassenen. Gebruik de spoorbielzen voor de versteviging en kleed het boomhuis aan met gebruikt hout. Natuurlijk hoef je hier geen hele grote tuin voor te hebben, één boom en flink wat creativiteit is genoeg. Kleed het boomhuis gezellig aan met kussens en maak een schommel van een oude autoband. Je kunt je speelplaats ook afscheiden met behulp van spoorbielzen of de bielzen gebruiken voor het maken van bankjes. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kijk hier voor wat inspiratie.

Laat je resultaat zien!

Gebruikte spoorbielzen zijn uitstekend geschikt voor het maken van spectaculaire speelplaatsen, hutten en klimrekken. Stuur vooral je resultaat op, wij vinden het super leuk om te zien wat jij met onze spoorbielzen hebt gedaan!

Spoorbielzen bestellen

Geïnspireerd geraakt? Ga deze zomer lekker aan de gang voor je kinderen. Wij bezorgen de spoorbielzen door heel Nederland aan huis. Je kunt ons bereiken op 0486 46 4161.

Pinterest

[fts_pinterest type=boards_list pinterest_name=platenburgspoorbielzen boards_count=6]